na-khersonschini-batko-z-sinom-provalilisya-pid-lid-cholovik-zaginuv

На Херсонщині батько з сином провалилися під лід, чоловік загинув

 • 18976 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. На Херсонщині батько з 5-річним сином провалились під кригу. Чоловік потонув, а дитину врятував місцевий житель. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС в Херсонській області.

Повідомляється, що 12 лютого о 16:23 на номер Служби "101" смт Іванівка зателефонувала місцева мешканка і повідомила, що на центральному ставку провалилися на кризі люди.

"Зі слів очевидців встановлено, що 32-річний батько разом із 5-річним сином пішли по кризі і провалилися. Батько, намагаючись врятувати сина, виштовхував його на кригу, та зрештою пішов під воду. Місцева мешканка, побачивши, що відбувається на ставку, почала кликати на допомогу та зателефонувала до Служби порятунку. Проїжджаючий на скутері 33-річний житель Іванівки зупинився та кинувся по кризі до дитини. Він плигнув в ополонку та підтримував дитину до прибуття рятувальників. Батько на той час уже зник під водою", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що по прибуттю рятувальники побачили в ополонці, на відстані близько 20 метрів від берега двох людей – чоловіка та хлопчика. Рятувальник обережно підповз до місця події та кинув потерпілим мотузку.

"Після чого людей вдалось витягнути на берег та каретою швидкої доставлено до райлікарні. За інформацією медиків, здоров’ю хлопчика та чоловіка загрози немає", - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що до пошуків потонулого чоловіка буде залучено водолазів.

Нагадаємо, на Кіровоградщині на ставку провалилась дитина.

Українські Національні Новини

Суспільство