na-khersonschini-cherez-vorozhiy-udar-poraneno-mistsevogo-otrimav-tyazhki-travmi-volonter

На Херсонщині через ворожий удар поранено місцевого, отримав тяжкі травми волонтер

 • 621861 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. На Херсонщині через ворожий удар поранено місцевого жителя, а також отримав тяжкі травми волонтер. Про це повідомляє Херсонська ОВА у середу, 1 березня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"У селі Зміївка на Херсонщині через російську атаку поранені двоє чоловіків. Це 54-річний місцевий мешканець, який дістав уламкове поранення стопи, та 34-річний волонтер з Кривого Рогу - його травми більш тяжкі", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначається, чоловік, що прибув допомогати людям, які живуть під постійними обстрілами, сам потрапив під щільний ворожий вогонь. Він дістав уламкові поранення руки з неповною ампутацією предпліччя, складні перелами руки та ноги.

Постраждалих шпиталізували до Бериславської лікарні, де надають їм необхідну допомогу.

Окрім того, на Херсонщині постраждали люди через російську вибухівку, - є загиблий.

"Вчора 48-річний мешканець села Благодатне, нехтуючи правилами безпеки, приніс додому знайдений вибуховий пристрій. У літній кухні чоловік спробував розібрати знахідку. Стався вибух. Від отриманих травм постраждалий помер у машині "швидкої допомоги", - повідомили в ОВА.

Також у полі за селом Архангельське на міну натрапив водій на тракторі. У результаті детонації міни трактор спалахнув, тож чоловіка довелося рятувати. Медики надають йому необхідну допомогу, вказали в ОВА.

Доповнення

Херсонщина за добу зазнала 86 ворожих ударів, п'ятеро людей загинули.

Українські Національні Новини

Війна