na-khersonschini-ogolosili-obovyazkovu-evakuatsiyu-rodin-z-ditmi-iz-nebezpechnikh-naselenikh-punktiv

На Херсонщині оголосили обов'язкову евакуацію родин з дітьми із небезпечних населених пунктів

 • 255798 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Рада оборони Херсонщини ухвалила рішення про обов'язкову евакуацію родин з дітьми з небезпечних населених пунктів. Також комендантська година триватиме з 20:00 до 6:00. Регіон готується до надзвичайних ситуацій на об'єктах критичної інфраструктури. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Цитата

“Провів чергове засідання Ради оборони Херсонщини. Посилюємо роботу щодо евакуації дітей з небезпечних пунктів. Сьогодні вночі окупанти вбили на Херсонщині шестирічного хлопчика. Його 13-річний братик зараз знаходиться в реанімації. Малеча має зростати в нормальних умовах, а не під обстрілами російської артилерії. Тому ухвалили рішення щодо обов’язкової евакуації родин з дітьми з небезпечних населених пунктів”, - сказав Прокудін.

Він також звернувся до батьків із закликом не наражати себе та дітей на небезпеку. І повідомив, що з виїздом і облаштуванням на новому місці усім сім’ям допоможуть.

Додамо

“Також синхронізуємо комендантську годину із сутінками, відтепер вона починатиметься о 20:00 і триватиме до 06:00 ранку”, - проінформував Прокудін.

Він повідомив, що було звернення від підприємців області про збільшення час продажу алкоголю. Але Рада оборони цю пропозицію не підтримала.

“Працюємо над унеможливленням енергетичного колапсу в регіоні, а також готуємося до надзвичайних ситуацій на обʼєктах критичної інфраструктури під час проходження осінньо-зимового періоду”, - додав Прокудін.

Нагадаємо

Війська рф за минулу добу 82 рази обстріляли населені пункти Херсонської області. Унаслідок обстрілів одна людина загинула, ще вісім - дістали поранення. 

Українські Національні Новини

Війна