na-khersonschini-okupanti-khochut-provesti-psevdoreferendumi-27-kvitnya

На Херсонщині окупанти хочуть провести псевдореферендуми 27 квітня

 • 209722 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Тактичне угрупування "Південь" на своїй сторінці у Facebook повідомили, що у Херсонській області окупанти хочуть провести псевдореферендуми 27 квітня. Про це інформує УНН.

Деталі

На завершення п’ятдесят шостої доби нашого протистояння ворожій навалі, сили охорони та оборони південних регіонів продовжують ведення бойових дій на зайнятому рубежі.

На Херсонщині окупанти активізували підготовку до референдуму. Дату імітації волевиявлення народу перенесли на 27 квітня. Намагаючись прискорити узаконення окупаційної влади, як завжди нехтують всіма законами і нормами. Те що референдум призначено серед тижня, у робочий день додатково підкреслює, що волевиявлення місцевого населення загарбників не цікавить, а в заготовленому сценарії відомий результат.

Тим часом населені пункти області під постійними обстрілами. Навколо Олександрівки ворог намагався продовжити штурм, але успіху не мав.
Нашим розвідпідрозділом виявлено та знищено два прихованих пости спостереження противника.

Нагадаємо

У Дніпропетровській області, мер Заленодольська Дмитро Невеселий у своєму Facebook повідомив про обстріли міста. Через обстріли у людей немає світла та води.

Українські Національні Новини

Суспільство