na-khersonschini-okupanti-pogrozhuyut-pripiniti-viplachuvati-pensiyu-cherez-vidsutnist-pasporta-rf

На Херсонщині окупанти погрожують припинити виплачувати пенсію через відсутність паспорта рф

 • 369350 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. У населених пунктах Херсонської області російська окупаційна так звана “влада” погрожує місцевим жителям з квітня припинити виплачувати пенсію в разі відсутності російського паспорта. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Російська злочинна влада продовжує заходи з примусової паспортизації населення тимчасово окупованих та зайнятих територій України. Так, в населених пунктах Херсонської області російська окупаційна так звана “влада” погрожує місцевим жителям з квітня припинити виплачувати пенсію в разі відсутності російського паспорта», - йдеться в повідомленні.

Водночас в Старобільському фаховому коледжі Луганського національного аграрного університету проводились збори викладачів, які висловлювали невдоволення щодо примусової паспортизації педагогічного складу, через вказівку окупаційного так званого “керівництва” навчального закладу до 1 червня усім працівникам коледжу отримати паспорт громадянина російської федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни на Запоріжжі хочуть пришвидшити паспортизацію до осені: мер Мелітополя назвав причину

«Викладачам не дають можливості звільнитися за власним бажанням. Окупантами було вжито заходів щодо силового розгону та припинення зборів», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що в населеному пункті Веселе тимчасово зайнятої території Запорізької області, на території будівлі дитячого садочка російські окупаційні війська облаштували військовий шпиталь.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП