na-khersonschini-okupanti-primushuyut-robitnikiv-provoditi-posivnu-na-korist-rf

На Херсонщині окупанти примушують робітників проводити посівну на користь рф

 • 177511 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. На Херсонщині російські окупанти забирають у власність агропідприємства, вивозять продукцію зі складів і примушують робітників проводити посівну на користь рф. Про це повідомляє УНН із посиланням на Всеукраїнську Аграрну Раду.

Деталі

"На Херсонщині окупанти забирають у власність агропідприємства, примушують проводити посівну на користь рф, вивозять продукцію зі складів, силою змушують працювати робітників. Тим, хто не погоджується, погрожують фізичною розправою", — ідеться у повідомленні.

Аграрій з Херсонщини Альберт Черепаха — власник підприємств ТОВ "Агро-Співдружність" та ПП "Співдружність-Південь" — розповів, що озброєні кадировці увійшли на територію його господарських підрозділів у Генічеському районі 11 та 12 квітня.

"Маємо бази в селах Чонгар, Червоноє, Павловка, земельний банк становить 20 тис. гектарів. Озброєні люди заявили, що тепер все майно підприємства належить їм. Керівників підрозділів попередили, що у випадку майнових втрат їм відріжуть голови", — зазначив чоловік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі