na-khersonschini-okupanti-proklali-truboprovid-dlya-perekachuvannya-palnogo

На Херсонщині окупанти проклали трубопровід для перекачування пального

 • 130822 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. У тимчасово-окупованій Херсонській області окупанти проклали трубопровід для перекачування пального. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

“Ми продовжуємо тримати вогневий контроль над тимчасово-окупованими територіями, де ворог розташовує свої запаси, зосереджує техніку та озброєння. Вони намагаються, все ж таки, вишукувати варіанти переправлення через Дніпро, незважаючи на те, що ми постійно коригуємо стан мостів для того, щоб вони не використовувалися для переміщення важкої техніки. Але легкову техніку вони туди спрямовують. Також відомо, що вони проклали трубопровід для перекачування пального”, – зазначила речниця.

Доповнення

Оперативне командування "Південь" повідомило, що авіацією ЗСУ відпрацьовано 5 ударів по двох ворожих системах протиповітряної оборони в Херсонському і Каховському районах, по трьох районах зосередження озброєння та техніки на Бериславщині. Українська артилерія уразила місце розташування росгвардії, яка базувалась у Херсоні.

Українські Національні Новини

Війна