na-khersonschini-prodovzhuyut-dostavku-pensiy-ukrposhta

На Херсонщині продовжують доставку пенсій - Укрпошта

 • 97523 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Керівник Укрпошти Ігор Смілянський повідомив, що наразі в Херсоні та області працюють всі відділення головної пошти країни - роблять все, щоб доставка пенсій тривала, передає УНН.

Цитата

"Станом на зараз Укрпошта працює в Херсоні у звичайному режимі. Працюють всі відділення міста Херсон та області. Команда робить все, щоб доставити пенсію, продукти та пошту", - написав Смілянський.

Деталі

Керівник Укрпошти зазначив, що де необхідно, працівники долучаються до процесу евакуації населення, яка наразі триває через підрив ворогом Каховської ГЕС, у сільській місцевості та, у співпраці з ВЦА, відповідними міністерствами та УЗ забезпечують виплати в евакуаційних потягах.

"Будемо інформувати про подальші кроки", - додав він.

Смілянський зауважив, що у разі виникнення питань щодо роботи Укрпошти можна звернутись на сторінку Укрпошти або за телефоном: 0 800 300 545.

Доповнення

Через затоплення внаслідок російського підриву Каховської ГЕС станом на 11 годину ранку у Херсонській області евакуйовано вже 885 осіб. Укрзалізниця запустила евакуаційні рейси з Херсона для мешканців міста та прилеглих сіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертв серед населення через підрив Каховської ГЕС наразі немає - Шмигаль

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині продовжують доставку пенсій - Укрпошта

     • 97523 переглядiв

    Іран представив свою першу гіперзвукову балістичну ракету

     • 388799 переглядiв

    На Херсонщині вже евакуйовано 885 людей - МВС

     • 254415 переглядiв