na-khersonschini-viyavili-sprobu-reyderskogo-zakhoplennya-ozdorovchogo-kompleksu

На майно оздоровчого комплексу на Арабатській стрілці наклали арешт

 • 10001 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Суд наклав арешт на майно оздоровчого комплексу "Енергія" у Генічеському районі Херсонської області у зв'язку з рейдерською спробою захоплення. Про це УНН повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Так, до херсонських правоохоронців звернулася група підприємців з колективною заявою щодо спроби, на їх переконання, рейдерського захоплення території оздоровчого комплексу "Енергія" у селі Генгірка Генічеського району, а також проханням захистити права підприємців.

У зв'язку з цим були відкриті кримінальні провадження за ст. 190 КК України (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) та ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Слідчі вжили заходів щодо збереження земельної ділянки та розташованого на ній об’єкту і звернулися до суду про накладання арешту в рамках кримінальних проваджень на земельну ділянку та пансіонат, щоб унеможливити подальший їх перепродаж. Суд це клопотання задовольнив.

Наразі заборонено проведення будь-яких реєстраційних дій на період накладеного арешту. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у Харківській області затримали близько 50 осіб, серед яких громадяни Росії та мешканці тимчасово окупованих територій, за спробу рейдерського захоплення приватного сільгосппідприємства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП