na-khersonshchyni-choloviky-znaishly-na-podviri-fpv-dron-ta-namahalys-yoho-rozibraty-usi-zahynuly

На Херсонщині чоловіки знайшли на подвір'ї FPV-дрон, та намагались його розібрати, усі загинули

 • 54406 переглядiв

Троє чоловіків у віці 45, 55 і 67 років загинули внаслідок детонації боєприпасу, коли вони розбирали безпілотний літальний апарат, який знайшли у себе на подвір'ї в селі Львів Бериславського району.

На Бериславщині у селі Львове троє чоловіків знайшли на подвір’ї FPV дрон та вирішили його розібрати. Боєприпас у процесі "дослідження" здетонував. Усі троє зазнали тяжких поранень, та померли не доїхавши до лікарні. Про випадок розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

У селі Львове на Бериславщині загинули троє місцевих жителів. Чоловіки 45, 55 та 67 років принесли додому раніше знайдений на подвір’ї FPV дрон та почали його розбирати. Внаслідок чого здетонував боєприпас.  Всі троє отримали тяжкі поранення і померли дорогою до лікарні. Мої співчуття рідним та близьким. Закликаю бути вкрай обережними та не підбирати підозрілі предмети. Відійдіть на безпечну відстань та викликайте рятувальників або поліцію.

– написав Прокудін.

Додатково

Раніше у Нацполіції повідомили, що внаслідок обстрілів з боку російських військ у Херсонській області  постраждали чотири людини. Зокрема, травм зазнали троє поліцейських в Іванівці.

По цьому населеному пункту російські військові гатили з танку.

Крім того, повідомлялось про постраждалого 43-річного цивільного у селі Львове.

Обстежили понад 13 тисяч гектарів: у ДСНС показали, як відбувається розмінування Херсонщини 18.03.24, 18:32 • [views_0]

Тетяна Салганік

Війна