na-khersonshchyni-rosiiany-obstrilamy-poshkodyly-pryportovu-infrastrukturu-ye-poranenyi-ova

На Херсонщині росіяни обстрілами пошкодили припортову інфраструктуру, є поранений - ОВА

 • 25699 переглядiв

Російські війська обстріляли житлові квартали в Херсонській області, пошкодивши будинки, інфраструктуру, транспортні засоби та поранивши одну людину.

У Херсонській області російські війська обстріляли житлові квартали, пошкодивши будинки, припортову та іншу інфраструктуру та транспортні засоби, одна людина отримала поранення, повідомив у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби противник обстрілював Берислав, Наддніпрянське, Львове, Садове, Нововоронцовку, Червоний Маяк, Гаврилівку, Новоолександрівку, Дудчани, Тягинку, Антонівку, Янтарне, Понятівку, Киселівку, Іванівку, Придніпровське, Кізомис та місто Херсон.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено 3 багатоповерхівки, 9 приватних будинків, припортову інфраструктуру, газову заправну станцію, автосервісне підприємство та автомобіль. Через російську агресію одна людина дістала поранення

- повідомив Прокудін у Telegram.

Як зазначив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 17 разів. "Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому та Наддніпрянському. Зокрема, було пошкоджено 1 господарчу споруду, 1 цивільний автомобіль, 2 багатоповерхових та 2 приватних будинки", - зазначив Мрочко у Telegram. 

З його слів, внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській міській територіальній громаді поранених немає.

18.03.24, 08:05 • [views_0]