na-khmelnichchini-vantazhivka-zishtovkhnulas-z-legkovikom-zaginula-zhinka

На Хмельниччині вантажівка зіштовхнулась з легковиком, загинула жінка

 • 7618 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. На Хмельничинні, поблизу села Водички Хмельницького району, сталась дорожньо-транспортна пригода в якій водій легкового автомобіля Hyundai Santa Fe не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажним автомобілем DAF. Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області, передає УНН.

"39-річний водій легковика, рухаючись в напрямку Хмельницького, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем під керуванням мешканця Миколаївської області, 1996 року народження. В результаті аварії 36-річна пасажирка Hyundai Santa Fe, мешканка Вінниці, загинула на місці події. Сам водій легкового авто отримав численні травми і був госпіталізований до обласної лікарні", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами - ред). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, одна людина загинула та ще четверо, серед яких двоє дітей, постраждали внаслідок ДТП у Житомирському районі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП