na-kirovogradschini-soldata-zasudili-do-chotirokh-rokiv-tyurmi-za-ukhilennya-vid-sluzhbi

На Кіровоградщині солдата засудили до чотирьох років тюрми за ухилення від служби

 • 8999 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 22 березня. УНН. Ленінський районний суд Кропивницького визнав військовослужбовця військової служби за контрактом винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.407 Кримінального кодексу України, та засудив до позбавлення волі строком на 4 роки 1 місяць. Про це повідомила військова прокуратура Південного регіону, передає УНН.

Згідно з інформацією, у липні 2016 року солдат однієї з військових частин на Кіровоградщині не з’явився вчасно на службу без поважних причин і продовжував перебувати за межами військової частини до березня 2017 року, проводячи вільний час на свій розсуд.

При призначенні покарання суд врахував попередню судимість військовослужбовця і на підставі ст.71 Кримінального кодексу України шляхом часткового приєднання невідбутої частини покарання за попереднім вироком відправив солдата до в’язниці на 4 роки 1 місяць.

Нагадаємо, співробітники СБУ викрили контрактника однієї з військових частин, яка дислокується у Кіровоградській області, на розкраданні засобів зв’язку бойових підрозділів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП