na-kirovogradschini-vzhe-mayzhe-tizhden-shukayut-divchinku-pidlitka

На Кіровоградщині вже майже тиждень шукають дівчинку-підлітка

 • 21115 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Сьогодні на Кіровоградщині перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін провів нараду з працівниками поліції області щодо розшуку безвісти зниклої 17-річної Діани Хріненко. Про це повідомила прес-служба Нацполіції, передає УНН.

Нарада відбулася у рамках робочого візиту Аброськіна до Знам’янського району Кіровоградської області, де минулого тижня у селі Суботці зникла неповнолітня дівчина. Він наголосив на персональній відповідальності керівника кримінальної поліції області у організації пошукових заходів.

На своїй сторінці у Facebook Аброськін повідомив, що дівчина вночі поверталася додому з місцевої дискотеки і розмовляла по дорозі по телефону.

"Її знайомий співрозмовник каже, що розмова перервалася, потім її крик та почув страшні слова: "Я стікаю кров’ю, зателефонуй батькам, я поряд". При виклику поліцією було встановлено місце нападу на дівчину, також виявлено її телефон. Огляд місця нападу вказує на скоєння відносно дівчинки тяжкого злочину. Вже шосту добу працівники поліції та Нацгвардії прочісують місцевість, але до цього часу дитина не знайдена ані живою, ані мертвою", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукали понад півдоби: у Чернігівській області знайшли малюка

Як УНН стало відомо з власних джерел, дівчина закінчила десятий клас і має переходити в 11-й. Вона – старша донька у сім’ї. Земляки лише позитивно характеризують сім’ю школярки і стверджують, що з власної волі дівчинка б не зникла.

"Автобусами військових привозять, МНС-ники шукають, поліція з собаками, місцевих дуже багато долучилося до пошуків дівчинки, школярі шукають. Ходять і по ставках, і по балках, і по лісосмугах – всюди розшукують", - повідомило джерело.

Також у село кілька разів приїжджали екстрасенси, висували різні версії щодо місцезнаходження Діани, поліцейські опитують селян, але поки успіхом пошуки не увінчалися.

На вулиці, де йшла дівчина, лишилися сліди крові, через метрів 20 знайшли телефон, а біля нього - також краплі крові. Будинок Діани знаходиться приблизно за 100-150 метрів від цього місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сумах зникли дружина та донька вбитого екс-депутата міськради

Як повідомили в поліції, Хріненко Діана Олександрівна 2001 року народження - мешканка села Суботці. 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього час у не повернулася. Прикмети дівчинки: худорлява статура, зріст 170 см, волосся довге світло-русявого кольору. Була одягнута у брюки білого кольору, біла блузка, червоний кардиган, босоніжки білого кольору. При собі мала сумку золотистого кольору та мобільний телефон.

До розшуку дитини задіяли працівників поліції, рятувальників, військовослужбовців Нацгвардії та представників громадськості. Робота щодо встановлення місцезнаходження неповнолітньої триває.

Нагадаємо, водолази знайшли тіло хлопця, який зник під час відпочинку на річці Прут. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП