na-kiyivschini-batki-zalishili-u-zakritiy-mashini-dvokh-malenkikh-ditey

На Київщині батьки залишили у закритій машині двох маленьких дітей

 • 26204 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Поліція притягнула до відповідальності батьків, які закрили двох маленких дітей в машині. Інцидент стався у місті Обухів. Про це поліція Київської області повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Небайдужий громадянин звернувся на спецлінію "102" і повідомив, що в зачиненому автомобілі тривалий час перебувають двоє маленьких дітей і голосно плачуть. 2-річну дівчинку та хлопчика, якому не виповнилося ще й року, батьки закрили в легковику на паркові біля супермаркету у місті Обухів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заявник самостійно звільнив дітлахів з авто, за лічені хвилини на місце події прибули й правоохоронці.

"На цей час батьки вже повернулися до машини. Із ними ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду, аби у подальшому попередити бездоглядність дітей", - додали у поліції.

Також за неналежне виконання батьківських обов’язків, матір притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що Голосіївський районний суд міста Києва почав другий розгляд справи проти матері, яка у 2016 році лишила двох своїх малолітніх дітей на 11 днів без нагляду, внаслідок чого помер 1-річний хлопчик.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП