na-kiyivschini-gromadyanin-rosiyi-poshkodiv-flagshtok-z-praporom-oun

На Київщині росіянин пошкодив флагшток з прапором ОУН

 • 12320 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. У місті Вишневе Київської області громадянин Росії пошкодив флагшток з чорно-червоним прапором, що знаходився біля пам’ятника "Небесної сотні". Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

"Акт вандалізму стався у місті Вишневе. Невідомий чоловік біля пам’ятника "Небесної Сотні" пошкодив флагшток з чорно-червоним прапором", - йдеться в повідомленні.

На правопорушника вказав свідок, який помітив вандала з вікна своєї квартири і одразу викликав поліцію. Слідчо-оперативна група доправила порушника до відділення поліції.

"З’ясувалось, що пошкодив флагшток 45-річний громадянин Російської Федерації, який приїхав до родичів у село Святопетрівське. Іноземець має посвідку на постійне місце проживання в Україні", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліцейських, порушник поводив себе неадекватно, то голосно плакав, то починав сміятися. Окрім того, він вийшов на коридор і зненацька виплигнув з вікна третього поверху адмінбудівлі, пояснивши вчинок тим, що гучно лунала музика. Чоловіка було направлено до лікарні з забійними травмами тіла.

"Відносно правопорушника працівники поліції склали адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство). Наразі до ДМС готується клопотання про скасування іноземцю посвідки на тимчасове проживання, видворення його з країни із забороною подальшого в’їзду до України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Буковині невідомі пошкодили українські прапори на могилах воїнів АТО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП