na-kiyivschini-grupa-osib-vlashtuvala-rozbiyniy-napad-na-pererobne-pidpriyemstvo

На Київщині група осіб влаштувала розбійний напад на переробне підприємство

 • 11958 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. У Бориспільському районі Київської області правоохоронці затримали групу осіб у камуфляжі, які здійснили напад на переробне підприємство. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов, передає УНН.

"Група осіб у камуфляжній формі здійснила напад на переробне підприємство у Бориспільському районі. На підставі копій незрозумілих документів вони намагалися блокувати персонал, охорону і захопити виробничі приміщення. Як результат, отримали достойну відповідь поліцейських спецпризначенців", - написав Нєбитов.

За словами голови поліції Київської області, за фактом події були відкриті кримінальні провадження за статтями 187 (Розбій) та (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Далі робота слідчих і оперативників. Нададуть правову оцінку діям кожного. Два організатора будуть затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст.ст. 187, 296 КК України", - повідомив Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, на Харківщині рейдери намагались захопити приватне сільгосппідприємство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП