na-kiyivschini-ogolosili-komendantsku-godinu-podekudi-posilenu

На Київщині оголосили комендантську годину, подекуди - посилену

 • 267463 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. У Київській області оголошена комендантська година з 21:00 10 квітня до 06:00 11 квітня. Виняток - Гостомельська селищна рада та місто Ірпінь, там діє посилена комендантська година, повідомив у своєму Telegram-каналі голова Київської ОВА Олександр Павлюк, пише УНН.

Деталі

Так, з його слів, на території Гостомельської селищної ради тимчасові обмеження діятимуть до 6:00 години 14 квітня, у місті Ірпінь – до 9:00 11 квітня.

Голова ОВА нагадав, що комендантська година передбачає заборону перебувати на вулиці, відвідувати інші громадські місця, пересуватися населеними пунктами транспортом або пішки. Виключення – за наявності спеціальної перепустки встановленого зразка.

"Уже понад тиждень триває ліквідація наслідків перебування російських загарбників у населених пунктах Київщини. У деяких районах продовжуються роботи з розмінування, фіксації звірств орків та розбирання завалів. Прошу мешканців дотримуватися тимчасових обмежень, які обласна та місцева влада вводить на окремих територіях. Наша мета – якнайшвидше повернути життя в усі куточки Київщини, зробити населені пункти придатними для масового повернення мешканців", – зауважив Павлюк.

Нагадаємо

В Одесі та області на вихідні запровадять "затяжну" комендантську годину - з 21 години 00 хвилин 9 квітня 2022 року до 06 годин 00 хвилин 11 квітня 2022 року.

Українські Національні Новини

Суспільство