na-kiyivschini-suditimut-natsgvardiytsya-za-pobittya-susida-ta-khuliganstvo

На Київщині судитимуть нацгвардійця за побиття сусіда та хуліганство

 • 12744 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. У Київській області військовослужбовець Національної гвардії України піде під суд за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та хуліганство. Про це УНН повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, завершили досудове розслідування за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень та хуліганства, вчиненого із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

Слідством встановлено, що 3 листопада 2019 року в місті Ірпінь Київської області інструктор учбової бойової групи однієї з частин Нацгвардії в позаслужбовий час, перебуваючи в нетверезому стані напав на чоловіка, побив його металевою палицею та здійснив кілька пострілів з пістолета "Форт-12р" в безпосередній близкості до його голови. В результаті потерпілому завдано тяжкі тілесні ушкодження.

Судом до військовослужбовця було застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

У разі доведення вини, нацгвардійцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, на Чернігівщині неповнолітній зі спільником до смерті забили перехожого.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП