na-kiyivschini-u-novorichnu-nich-zgvaltuvali-13-richnu-divchinku-pidozryuyut-nepovnolitnogo

На Київщині у новорічну ніч згвалтували 13-річну дівчинку - підозрюють неповнолітнього

 • 32997 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Під час святкування Нового року на Київщині було зґвалтовано 13-річну дівчинку. У вчиненні злочину звинувачують 17-річного юнака, якому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомила пресслужба прокуратури Київщини, інформує УНН.

"Бориспільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування малолітньої особи", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, на території Переяслав-Хмельницького району, після святкування Нового року, компанія молоді вирішила навідатися до місцевого клубу, по дорозі до якого 17-річний юнак відвів свою знайому – 13-річну дівчину у хащі та вдаривши її по обличчю, зґвалтував.

"Наразі зловмисника затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває", - заявили у прокуратурі.

Юнаку інкримінують порушення частини 4 статті 152 Кримінального кодексу України "Зґвалтування". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Нагадаємо, на Луганщині чоловіку світить "довічне" за неодноразове зґвалтування падчірки.

Також трьох підлітків засудили до 8 років ув’язнення за зґвалтування дитини на Кіровоградщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП