na-kiyivschini-vidpratsyuvali-protidiyu-povitryanomu-desantu-ta-znischennya-drg-voroga

На Київщині відпрацювали протидію повітряному десанту та знищення ДРГ ворога

 • 1620742 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. На Київщині провели навчання із протидії ворожому повітряному десанту та знищення ДРГ, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України, пише УНН.

Цитата

"На Київщині проведено комплекс тренувальних заходів із протидії повітряному десанту противника, а також знищення розвідувально-диверсійних груп в урбанізованій місцевості", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, було проведене спільне тренування сил і засобів, що виконують завдання у Чорнобильській зоні з охорони важливого державного об’єкта критичної інфраструктури. У навчанні взяли участь підрозділи ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби, СБУ та Нацполіції.

"Командири підрозділів виконували завдання з недопущення захоплення важливого державного об’єкта, застосувавши сили та засоби у відповідності до їх призначення", – повідомив командувач.

Окрім того, командири продемонстрували своє вміння застосовувати резерви, від яких залежить стійкість оборони, а також своєчасне переміщення їх на загрозливі напрямки.

"Дані тренування проведено у відповідності до планів бойової підготовки підрозділів і будуть продовжуватися й надалі задля підвищення оборонних спроможностей, – наголосив командувач. – Цей підхід взятий нами на озброєння від провідних країн-членів НАТО".

Як зауважив Наєв, на кожне тренування виноситься окремий спектр завдань і створюється окрема тактична обстановка. Такий процес триває постійно.

 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Працівники TikTok можуть вирішувати, що стане вірусним - ЗМІ

     • 1472746 переглядiв