na-kiyivschini-viluchili-2-6-kg-geroyinu

На Київщині у росіянина вилучили 2,6 кг героїну

 • 10704 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Поліцейські Київщини вилучили 26 тисяч доз небезпечного наркотичного засобу "героїн", на 7 мільйонів гривень, передає УНН з посиланням на прес-службу ГУ ПН в Київській області.

"Співробітники кримінальної поліції Ірпеня провели комплекс оперативних комбінацій та затримали 29-річного громадянина Російської Федерації та його знайому з Республіки Білорусь, ромської національності. З їхнього автомобіля слідчі вилучили близько 2,6 кг героїну," - йдеться в повідомленні.

В поліції зазначили, що один грам даного елітного наркотичного засобу за цінами "чорного ринку" коштує близько 100 доларів США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві спіймали наркодиллера, який раніше продавав наркотики в Іспанії

Також, у м. Вишгород, оперативники ліквідували злочинну діяльність ще одного наркоділка.

"Під час санкціонованого обшуку в будинку місцевого жителя...вилучили 2 кілограми наркозілля коноплі. Всі вилучені наркотичні речовини під охороною направлено на відповідні експертизи," - додали у відомстві.

За низкою статей Кримінального кодексу України відкрито кримінальні провадження. Триває комплекс невідкладних слідчо-оперативних дій. Поліцейські встановлюють звідки і куди переправлявся даний вантаж.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП