na-kiyivschini-vodiy-na-smert-zbiv-dvokh-ditey-ta-namagavsya-vtekti

На Київщині водій на смерть збив двох дітей та намагався втекти

 • 225612 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У Сквирі на Київщині водій збив дівчат 6 та 8 років. Чоловік не зупинився, але не впорався з керуванням, в’їхав у дерево. Його затримали очевидці, коли він намагався втекти. Дівчата загинули. Про це у Telegram повідомив глава ГУ НП Київської області Андрій Нєбитов, передає УНН.

Цитата

«Жахлива трагедія у Сквирі. Це смертельне ДТП сталось сьогодні близько 17:07. Керманич Volkswagen здійснив наїзд на дівчат 6 та 8 років, не зупинився, продовжив рух, але не впорався з керуванням, в’їхав у дерево. Далі вибрався із салону, намагався втекти, але був зупинений очевидцями аварії. Одна дівчинка загинула на дорозі, другу намагались врятувати, але вона теж померла», - повідомив Нєбитов.

Деталі

Він зазначив, що на місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київщини. Проводяться першочергові необхідні слідчі та процесуальні дії, водій затриманий в порядку статті 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

«Після вручення повідомлення про підозру слідчі в обов’язковому порядку звернуться до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Винуватцю ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі», - додав Нєбитов.

Доповнення

У Львівській області біля міста Броди сталась смертельна ДТП - загинуло три жінки та дитина, є поранені.

Українські Національні Новини

Суспільство