na-kiyivschini-zatrimali-seriynikh-kradiyiv

На Київщини затримали серійних крадіїв

 • 28359 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Працівники сектору кримінальної поліції Бориспільщини спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення затримали двох злодіїв, які ґрунтовно підозрюються у скоєнні 8 крадіжок з будинків. Про це повідомляє УНН з посиланням на поліцію області.

Ними виявилися двоє чоловіків, які тимчасово мешкали у садовому товаристві «Ялинка», що у селі Княжичі. 36-річний уродженець Полтавщини, який вже мав проблеми із законом та його 32-річний поплічник.

Старший зі зловмисників у минулому вже мав проблеми із законом, а молодший – розшукувався столичною поліцією за скоєння крадіжки та незаконного заволодіння автотранспортом.

Проникали вони в оселі шляхом віджиму металопластикових вікон, звідки викрадали цінні речі.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем тимчасового проживання фігурантів, працівники поліції виявили та вилучили речові докази: велику кількість крадених різноманітних електроінструментів та приборів.

Наразі слідчі перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території Київщини.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

36-річному зловмиснику запобіжний захід обере суд, правоохоронці з вернулись з клопотання про тримання під вартою. Іншого учасника передано столичним працівникам поліції та затримано відповідно до ухвали суду.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Київщині затримано серійних автокрадіїв.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП