na-kiyivschini-zatrimali-zbuvacha-granat

На Київщині затримали збувача гранат

 • 11108 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. На Київщині затримали чоловіка, який протягом майже трьох тижнів збув 70 корпусів ручних протипіхотних оборонних гранат Ф-1. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу військової прокуратури Центрального регіону України.

"16 червня 2020 військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України затримано цивільну особу під час реалізації корпусів до бойових ручних гранат", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що перший факт незаконного збуту підозрюваним 20 корпусів ручних протипіхотних оборонних гранат Ф-1 задокументований правоохоронцями 28 травня 2020 у ході контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки.

Так, 16 червня 2020 в одному з сіл Ічнянського району Київської області вказаний громадянин здійснив збут "другої партії" корпусів до ручних протипіхотних оборонних гранат Ф-1 у кількості 50 шт. Одразу після цього правопорушник був затриманий. Грошові кошти у затриманого вилучені. На даний час тривають обшуки за місцем його проживання.

Згідно із ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України затриманому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, у Івано-Франківській області повідомили про підозру та відправили під варту чоловіка, який підозрюється у збуті зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині затримали збувача гранат

     • 11108 переглядiв

    У центрі Одеси сталася стрілянина

     • 16284 переглядiв