na-kiyivskomu-kartonno-paperovomu-kombinati-proveli-den-donora

На Київському картонно-паперовому комбінаті провели День донора

 • 314943 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. 4 жовтня Київський картонно-паперовий комбінат вже вдруге провів День донора, під час якого усі охочі могли здати кров для Київського обласного центру служби крові, повідомляє пресслужба ККПК. Усього вдалося зібрати понад 16 літрів крові, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники Обухівського паперового комбінату просять Президента Зеленського вберегти підприємство від рейдерського захоплення

Деталі

У Комбінаті наголошують – підприємство багато років поспіль запрошує до себе медиків для благодійного забору крові. Цьогоріч така ініціатива є вкрай важливою, бо під час воєнних дій потреба у препаратах крові значно більша, ніж у мирний час. Саме тому медики завітали цього року на підприємство вже вдруге.

Цитата

“День донора, який в нас відбувається, – це вже давня традиція нашого підприємства, активність у нас завжди висока”, – розповів завідувач амбулаторії Київського картонно-паперового комбінату Олександр Ременюк.

Під час попереднього Дня донора, який відбувся у липні цього року, було отримано 31 літр крові завдяки 60 донорам. У цей раз до благодійної акції доєднались 52 людини, з них після огляду лікаря-терапевта та інших досліджень 45 змогли здати кров.

Загалом за 2022 рік завдяки працівникам комбінату вдалось зібрати понад 47 літрів крові, яка зараз так необхідна у медичних закладах по всій Україні і зможе врятувати життя інших.

Довідка

Київський картонно-паперовий комбінат працює в Обухові і є містоутворюючим підприємством, на якому наразі працює 2500 українців. ККПК здійснює експорт своєї продукції у 35 країн світу та має 148 мільйонів доларів обсягу товарної продукції.

Наразі Київський картонно-паперовий комбінат виробляє гофротару, литу тару, картон та паперові вироби, зокрема – відомий на всю Україну туалетний папір “Обухів 65”.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном