na-kiyivskomu-napryamku-natsgvardiytsi-zdobuli-trofeynu-rosiysku-tekhniku-video

На київському напрямку нацгвардійці здобули трофейну російську техніку – відео

 • 136977 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. На київському напрямку один з підрозділів Нацгварії здобув трофейну російську техніку. Про це повідомило у суботу міністерство внутрішніх справ України, пише УНН.

Цитата

“На київському напрямку під час боїв, один з подрозділів Національної гвардії України здобув трофейну російську техніку САУ 2С -3 та МТ-ЛБ. Українські захисники вже відбуксирували їх в тил”, - повідомили в пресслужбі МВС, оприлюднивши відповідне відео.

Деталі

Як зазначили в міністерстві, нацгвардійці не стали копіювати українських фермерів, які роблять це трактором, а застосували свою техніку.

“Після незначного ремонту техніка підсилитить підрозділ, що воює на цьому напрямку”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

За даними Генштабу ЗСУ, російські окупанти не залишать окремих рубежів у Київській і Чернігівській областях, але як очікується, відійдуть впритул до кордону, заявляють у Генеральному штабі ЗСУ.

При цьому, за даними Генштабу, з Броварського напрямку у рф вже було виведено частину підрозділів загарбників, а на Сіверському - на відхід до рф зосереджена основна частина угрупування окупантів.

Як повідомив раніше сьогодні Олексій Арестович, українські військові на Київщині вже звільнили понад 30 населених пунктів від рашистських загарбників.

Українські Національні Новини

Суспільство