na-kontroli-medikiv-perebuvayut-ponad-60-prikordonnikiv-yaki-kontaktuvali-z-khvorimi-na-covid-19

На контролі медиків перебувають понад 60 прикордонників, які контактували з хворими на COVID-19

 • 15425 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. В ізоляції та під спостереженням медиків перебувають понад 60 військовослужбовців Держприкордонслужби, які мали контакти з хворими на COVID-19 особами. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"Від середини лютого під спостереженням медиків перебувало близько 300 прикордонників. А станом на 7 квітня, через контакт з особами, хворими на коронавірусну інфекцію, в ізоляції та під спостереженням медиків перебувають понад 60 військовослужбовців Держприкордонслужби", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що у зв’язку з тим, що прикордонники продовжують охороняти кордон в умовах карантину, вони щодня контактують з тисячами людей. Прикордонників забезпечують засобами захисту і відстежують стан їхнього здоров’я.

"Разом з тим, медичний персонал відомства постійно відстежує стан здоров’я кожного військовослужбовця, а також забезпечується негайна ізоляція особового складу, який долучався до температурного скринінгу та перевірки документів осіб, у яких після перетину кордону діагностували захворювання", - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що відомчі заклади охорони здоров’я за умови надходження готові приймати хворих на коронавірусну хворобу з легким та середнім перебігом захворювань, а Головний військово-медичний клінічний центр – із більш тяжким перебігом.

Нагадаємо, прикордонники розповіли про заходи з протидії поширенню COVID-19 у торгівельних портах України.

Українські Національні Новини

Суспільство