na-kordonakh-rosiyi-z-gruziyeyu-mongoliyeyu-ta-kazakhstanom-chergi-avto-z-bazhayuchikh-pokinuti-krayinu

Після оголошення мобілізації з росії масово ринулися на виїзд: черги на кордонах з Грузією, Монголією та Казахстаном

 • 346768 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. На кордонах росії з Грузією, Монголією та Казахстаном очевидці фіксують великі черги авто з охочими покинути країну на тлі оголошення часткової мобілізації, інформує УНН з посиланням на сторінки "Эхо Кавказа" та ASTRA у Telegram.

Деталі

"Кордон стоїть". Ситуація на "Верхньому Ларсі" - за словами очевидців, черга як російської, так і грузинської сторони", - повідомляє "Эхо Кавказа".

На відео з міста Кяхта, що розташоване поряд з державним кордоном рф та Монголії, зафіксовані черги з легкових авто. Така ж ситуація і на російсько-казахстанському кордоні.

Казахстанське видання "Экспресс К" повідомляє про багатокілометрові затори із вантажівок на контрольно-пропускному пункті "Бугристе" в Челябінській області рф та суміжному йому КПП "Кайрак" Костанайської області РК.

Джерело: Экспресс К

Нагадаємо

21 вересня російський диктатор володимир путін офіційно оголосив початок часткової мобілізації.

Однією з перших відреагувала Латвія, яка заявила, що не видаватиме гуманітарні візи громадянам рф, які уникають мобілізації. Пізніше Литва та Естонія теж оголосили, що відмовлять росіянам у притулку.

Запровадити повну заборону на в'їзд для росіян також готується Фінляндія.

Тим часом у росії різко зріс попит на авіаквитки з Москви до країн, для яких не потрібні російські візи. Одними з найбільш заповнених є рейси з Москви до Стамбула (Туреччина), Єревана (Вірменія) та Баку (Азербайджан).

Українські Національні Новини

Новини Світу