na-kordoni-z-bilorussyu-zatrimali-khasida-namagavsya-obiyti-punkt-propusku

На кордоні з Білоруссю затримали хасида: намагався обійти пункт пропуску

 • 16926 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Громадянина Ізраїлю, який спробував незаконно перейти кордон з боку Білорусі, затримали прикордонники. Йому заборонено в’їзд в Україну на 5 років, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби ДПСУ.

Як повідомили у пресслужбі, чоловік спробував незаконно перейти кордон, обійшовши пункт пропуску “Нові Яриловичі”, що в Чернігівській області.

Однак відразу був затриманий прикордонним нарядом.

"Порушником виявився громадянин Ізраїлю 1978 року народження. При цьому для порушення кордону він навіть обрав болотисту місцевість, певно сподіваючись, що на такому напрямку йому це точно вдасться", - йдеться у повідомленні.

На іноземця складено адмінматеріали за ст. 204-1 КУпАП, а також проставлено заборону в’їзду в Україну терміном на 5 років. Він вже примусово повернутий на суміжну сторону, відзначили у ДПСУ.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко розпорядився допомогти паломникам-хасидам, які знаходяться на кордоні з Україною.

Раніше МЗС України звернувся до білоруської сторони з клопотанням не здійснювати оформлення на виїзд до України осіб, які не підпадають під категорію винятків.

Додамо, що Кабміном України з метою боротьби з поширенням коронавіруса введені обмеження на в'їзд в країну іноземців та осіб без громадянства до 29 вересня.

Українські Національні Новини

Суспільство