na-kordoni-z-ugorschinoyu-zatrimali-kontrabandista-z-velicheznoyu-partiyeyu-kontrabandnikh-tsigarok

На кордоні з Угорщиною затримали контрабандиста з величезною партією контрабандних цигарок

 • 7631 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Прикордонники відділу "Тиса" Чопського загону на кордоні з Угорщиною затримали контрабандиста та вилучили 36 ящиків контрабандних цигарок. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Під час патрулювання прикордонний наряд помітив неподалік населеного пункту Саловка Ужгородського району рух двох чоловіків з пакунками. Невідомі прямували в бік державного рубежу та намагалися подолати загороджувальний паркан.

Побачивши прикордонників, правопорушники залишили свої пакунки та почали втікати. На допомогу нарядові одразу ж вислали групу реагування від відділення "Саловка". У результаті пошукових дій одного з правопорушників було затримано. Чоловік, що не мав при собі документів, був вдягнутий у камуфльований одяг та назвався громадянином України. Його доставили у пункт тимчасового тримання Чопського загону з метою встановлення особи та з’ясування обставин правопорушення.

Під час огляду місцевості прикордонники виявили залишені втікачами 36 ящиків сигарет та залізну драбину, за допомогою якої зловмисники очевидно сподівалися непомітно перетнути контрольно-слідову смугу. На березі річки Тиса, поблизу місця затримання, правоохоронці також помітили гумовий човен, який контрабандисти, вірогідно, мали намір використати для перетину річкової частини державного кордону", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що конфісковані цигарки було передано співробітникам Державної фіскальної служби, які прибули на місце події.

Раніше УНН повідомляв, що на кордоні з Білоруссю прикордонники затримали автобус, у якому знайшли контрабанду на півмільйона гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП