na-kpvv-maryinka-zatrimali-mozhlivogo-uchasnika-nzf

На КПВВ "Мар’їнка" затримали можливого учасника НЗФ

 • 6602 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. На КПВВ "Мар’їнка" прикордонники Краматорського прикордонного загону за допомогою спеціального програмного забезпечення виявили серед осіб, що слідували з тимчасово окупованої території України, громадянина, який можливо причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Виявлену особу передано співробітниками Національної поліції. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Також військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з працівниками фіскальної служби, що діють у складі Об’єднаних сил, у КПВВ "Майорське" та "Мар’їнка" припинили спроби порушення правил переміщення товарів через лінію зіткнення, а саме – завадили незаконному переміщенню автозапчастин, корму для тварин, засобів гігієни і одягу на загальну суму понад 53,5 тисячі гривень. Товари вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині завершили облаштування КПВВ "Мар'їнка" 

Крім того, в КПВВ "Майорське" та "Мар’їнка" співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися "домовитися" за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошові винагороди На такі пропозиції особи отримали від прикордонників категоричні відмови, кримінальні правопорушення за ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі" задокументовані, громадян передано співробітниками Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Як повідомляв УНН, біля контрольного пункту в’їзду-виїзду "Мар’їнка" на Донбасі прикордонник зі складу Об’єднаних сил напередодні підірвався на невідомому вибуховому пристрої, після чого його госпіталізували. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП