na-kpvv-na-donbasi-cholovik-namagavsya-provesti-4-mln-grn

На КПВВ на Донбасі чоловік намагався провести 4 млн грн

 • 8691 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. На пункті пропуску "Новотроїцьке" на Донбасі під час огляду автомобіля громадянин запропонував хабар службовим особам, після чого у схованці в авто знайшли 4 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу штабу ООС.

"11 листопада 2019 року фіскальним нарядом КПВВ "Новотроїцьке" Головного управління ДФС у Донецькій області, спільно з працівниками прикордонної служби, які включені до складу Об’єднаних сил, виявлено факт пропозиції надання неправомірної вигоди службовим особам", - йдеться в повідомленні.

Так, о 08:55, на КПВВ заїхав автомобіль марки Mercedes Vito, що прямував на непідконтрольну територію під керуванням 53-річного громадянина України, мешканця м.Харцизьк Донецької області.

"В ході огляду автомобіля, цей громадянин запропонував співробітнику Державної фіскальної служби України та військовослужбовцю Державної прикордонної служби України неправомірну вигоду у розмірі одна тисяча доларів США. Вони відповіли категоричною відмовою", - йдеться в повідомленні.

За результатами проведеного поглибленого огляду автомобіля, у спеціально обладнаній у конструктивних пустотах автомобіля схованці, було виявлено 160 тисяч 270 доларів США.

"Загальна сума вилучених готівкових коштів у гривневому еквіваленті складає понад 4 мільйони гривень. Матеріали за даним фактом передано до Національної поліції для прийняття рішення згідно чинного законодавства", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зранку в понеділок, 11 листопада, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Сході України у чергах перебували 220 автомобілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП