na-kpvv-na-donbasi-v-chergakh-zranku-zastryagli-260-avtivok

На КПВВ на Донбасі в чергах зранку застрягли 260 автівок

 • 8630 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Зранку в понеділок, 21 жовтня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах перебували 260 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/70; "Мар’їнка" – 30/50; "Новотроїцьке" – 20/60; "Гнутове" – 0/10", - йдеться в повідомленні. 

Крім того повідомляється, що 20 жовтня прикордонники Донецького загону спільно з представниками ДФС, зі складу Об’єднаних сил, припинили спробу порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування в КПВВ "Новотроїцьке", а саме автозапчастин та спортивного харчування на загальну суму понад 26 тисяч гривень. Товар вилучено та передано представникам ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Також військовослужбовці Краматорського загону в КПВВ "Мар’їнка" виявили автомобіль Audi української реєстрації, що перебував у розшуку за базами даних "Інтерполу". Водій – громадянин України прямував на ТОТУ. По даному факту повідомлено представників Національної поліції.

Сьогодні зранку усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, Україна продовжує активно залучати партнерів по "Нормандському формату" для тиску на Росію з метою відкриття КПВВ в Золотому.

Українські Національні Новини

Суспільство