na-kpvv-na-donbasi-zranku-v-chergakh-stoyali-ponad-250-avtivok

На КПВВ на Донбасі зранку в чергах стояли понад 250 автівок

 • 10942 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. У п'ятницю, 26 липня, зранку на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в зоні проведення операції Об'єднаних сил у чергах перебувало 260 автомобілів. Про це УНН повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 30/60; "Мар’їнка" – 0/60; "Новотроїцьке" – 20/70; "Гнутове" – 20/20", - йдеться в повідомленні.

В установі зазначають, що усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

Також повідомляється, що учора прикордонні наряди Краматорського загону спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ "Майорське" та "Мар’їнка" припинили три спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, через лінію розмежування намагались провезти телевізійну апаратуру, радіодеталі та фурнітуру для взуття, на загальну суму майже 70 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення оформлення матеріалів справ про адміністративне правопорушення.

Крім того на КПВВ "Майорське" прикордонники з допомогою бази даних "Інтерполу" затримали транспортний засіб Škoda 2010 року випуску української реєстрації, що був викрадений, на якому громадянин України прямував з ТОТУ. Автомобіль та водія передано працівникам Нацполіції для прийняття відповідного правового рішення.

Нагадаємо, 25 липня у чергах на КПВВ в зоні проведення ООС зранку стояли 200 автомобілів.

Українські Національні Новини

Політика