na-kpvv-na-donbasi-zranku-v-chergakh-zastryagli-240-avtivok

На КПВВ на Донбасі зранку в чергах застрягли 240 автівок

 • 8900 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. На контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Сході України зранку в чергах перебували 240 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/50; "Мар’їнка" – 0/85; "Новотроїцьке" – 20/45; "Гнутове" – 10/10", - йдеться в повідомленні.

Також у пресслужбі додали, що 28 жовтня на КПВВ "Мар’їнка" наряд від Краматорського прикордонного загону спільно з представниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у двох випадках завадили незаконному переміщенню через лінію розмежування монет зразка СРСР в кількості 2780 одиниць та одягу на суму 20 тисяч гривень. Товари встановленим порядком передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

За минулу добу через КПВВ прослідувало понад 39,5 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів. 

Станом на 07.00 всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук побував з робочим візитом на Донеччині у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Українські Національні Новини

Суспільство