na-kpvv-na-donbasi-zranku-zastryagli-v-chergakh-260-avtivok

На КПВВ на Донбасі зранку застрягли в чергах 260 автівок

 • 8727 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Зранку в середу, 30 жовтня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в чергах застрягли 260 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.  

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 35/60; "Мар’їнка" – 0/70; "Новотроїцьке" – 25/50; "Гнутове" – 10/10", - йдеться в повідомленні.

Також у пресслужбі додали, що 29 жовтня прикордонним нарядом від Донецького загону в КПВВ "Новотроїцьке" у громадянина України виявлено паспортний документ, що перебуває в розшуку за базами даних Інтерпол. Громадянина з документом передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

У КПВВ "Мар’їнка" двоє громадян України намагалися за 500 та 200 гривень домовитися з прикордонниками Краматорського загону про пропуск їх на тимчасово окуповану територію з товарами. Громадян та грошові кошти передано співробітникам Національної поліції.

За минулу добу через КПВВ прослідувало понад 42,7 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів. 

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук побував з робочим візитом на Донеччині у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Українські Національні Новини

Суспільство