na-kpvv-u-rayoni-oos-u-chergakh-zastryagli-mayzhe-300-avtivok

На КПВВ у районі ООС у чергах застрягли майже 300 автівок

 • 8103 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Зранку, 18 липня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі у чергах стояли 280 автомобілів. Про це УНН повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 50/40; "Мар’їнка" – 10/60; "Новотроїцьке" – 20/50; "Гнутове" – 20/30", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, пасажиро-транспортний потік дещо збільшився, у порівнянні з минулим днем. Загалом через КПВВ за минулу добу прослідувало 44,8 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів.

Також у ДПСУ відзначили, що громадяни України намагались незаконно перемістити через лінію розмежування музичне обладнання, радіо та побутову техніку, а також товари народного вжитку на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Як повідомляв УНН, підрозділи державної прикордонної служби зі складу Об’єднаних сил України забезпечать для громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях, можливість безпечно проголосувати на позачергових парламентських виборах 21 липня.

Українські Національні Новини

Суспільство