na-kpvv-u-zoni-oos-zranku-zibralis-270-avtomobiliv

На КПВВ у зоні ООС зранку зібрались 270 автомобілів

 • 6344 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Зранку в п'ятницю, 15 листопада, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Сході України в чергах застрягли 270 автівок. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 40/60; "Мар’їнка" – 0/70; "Новотроїцьке" – 20/40; "Гнутове" – 20/20", - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі додали, що 14 листопада прикордонні наряди Лисичанського та Донецького загонів спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ "Станиця Луганська" та "Гнутове" завадили двом спробам переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Зокрема, через лінію розмежування намагались провезти дрібну побутову техніку та одяг на загальну суму понад 40 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для подальшого процесуального оформлення.

Крім того в КПВВ "Станиця Луганська" прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин України намагався "домовитися" щодо безперешкодного перетину лінії розмежування. На таку пропозицію прикордонники відповіли відмовою. Про виявлення ознак злочину повідомлено Національну поліцію.

За минулу добу інтенсивність пасажиро-транспортного потоку збільшилась. Загалом через КПВВ прослідувало 43 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів. 

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі, пропускні операції здійснюються з 07:00 до 18:30.

Нагадаємо, контрольно-пропускні пункти “Каланчак” та "Чонгар" відновлять пропуск осіб та транспортних засобів 15 листопада.

Українські Національні Новини

Суспільство