na-kyivshchyni-vrantsi-povidomlialy-pro-zaminuvannia-vidrazu-trokh-navchalnykh-zakladiv-shcho-vidomo

На Київщині вранці повідомляли про "замінування" відразу трьох навчальних закладів: що відомо

 • 23659 переглядiв

Вранці надійшло повідомлення про "замінування" трьох навчальних закладів у Бучі Київської області. Правоохоронці провели евакуацію учнів та персоналу з усіх будівель. Вибухівку не знайшли.

У Київській області - чергова хвиля псевдозамінувань навчальних закладів. Сьогодні вранці правоохоронці отримали повідомлення про "замінування" відразу трьох закладів освіти у Бучі. Про це у понеділок повідомили у поліції Київщини, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, 15 квітня, близько 8:10, до поліції Київщини надійшло повідомлення про небезпеку для 3 навчальних закладів міста Буча. Правоохоронці провели евакуацію учнів та персоналу з усіх будівель. 

Спільно з вибухотехнічною та кінологічною службами, поліцейські перевірили будівлі та прилеглі території, а також забезпечили дотримання порядку. На щастя, підозрілих осіб та небезпечних предметів виявлено не було

- йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо 

28 березня у будівлі Рівненської облдержаміністрації спецслужби шукали вибухівку. Як повідомив голова Рівненської ОДА Олександр Коваль, вибухонебезпечних предметів не виявили. 

Тетяна Краєвська

Київ

Популярні

Новини по темі