na-layneri-diamond-princess-sered-novikh-zarazhenikh-nemaye-ukrayintsiv-posolstvo

На лайнері Diamond Princess серед нових заражених немає українців – посольство

 • 24927 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Серед останніх заражених новим коронавірусом COVID-19 на борту круїзного лайнера Diamond Princess, який знаходиться на карантині в порту японського міста Йокогама, немає українців. Про це кореспонденту УНН повідомили у консульському відділі посольства України в Японії.

"Сьогодні зранку нам підтвердили, що українців серед всіх-всіх-всіх випадків немає", - повідомили у посольстві.

Так, як зазначили у дипслужбі, число інфікованих постійно оновлюється.

"Постійно оновлюється. Остання цифра - 355 захворівших. Наразі виходить, що від цієї загальної цифри ми маємо лише два випадки", - уточнили у консульському відділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епідемія коронавірусу: в Японії скасують привітання імператора з ювілеєм.

Як раніше повідомлялося в УНН, зараження новим коронавірусом COVID-19 виявлено ще у 70 осіб на борту круїзного лайнера Diamond Princess, який знаходиться на карантині в порту японського міста Йокогама.

Загальна кількість випадків зараження на лайнері сягнула вже 355 осіб. Громадянство нових заражених осіб наразі не уточнюється.

Нагадаємо, що двоє українців, які заразилися на новий коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess і зараз перебувають в японських медичних закладах, мають позитивну динаміку і можуть вийти з госпіталів вже цього тижня.

Українські Національні Новини

Суспільство