na-limansku-bakhmutskomu-ta-melitopolskomu-napryamkakh-natsgvardiytsi-zneshkodili-blizko-110-okupantiv-urshalovich

На Лиманську, Бахмутському та Мелітопольському напрямках нацгвардійці знешкодили близько 110 окупантів - Уршалович

 • 289105 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. На Лиманську, Бахмутському та Мелітопольському напрямках українські артилеристи за минулий тиждень виконали близько 520 вогневих завдань та знешкодили 110 окупантів, повідомив під час брифінгу тимчасово виконуючий обов'язки директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович, передає УНН

Цитата

“Артилеристи Національної гвардії в ході вогневої підтримки підрозділів Сил оборони які ведуть активні бойові дії на Лиманську, Бахмутському та Мелітопольському напрямках виконали близько 520 вогневих завдань, знешкодили близько 110 осіб противника з яких 24 безповоротно. Крім того, знищено 1 танк, 2 БПМ, дві одиниці автомобільної техніки та 3 польових сховища з боєприпасами”, - повідомив Уршалович.

Нагадаємо

Українські війська продовжують наступ північніше та південніше міста Бахмут

Також речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі тв розповів про оперативну обстановку на Бахмутському та Лимано-Куп'янському напрямках, де наразі відбуваються інтенсивні бойові дії і втрати ворога наближаються до пікових, за часів атак "вагнерівців". 

Українські Національні Новини

Війна