na-luganschini-cholovik-namagavsya-skoyiti-samogubstvo-pidirvavshi-granatu-v-budinku

На Луганщині чоловік намагався скоїти самогубство, підірвавши гранату

 • 12135 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. На Луганщині 65-річний чоловік шляхом підриву гранати намагався покінчити життя самогубством, внаслідок чого вщент згоріла господарча споруда, а самого чоловіка було госпіталізовано до лікарні. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Луганській області.

"Вчора, 9 вересня, вранці, до Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї будинку по вул. Широка села Побєда стався вибух, внаслідок якого загорілася господарча споруда. Проведеними невідкладними слідчо-оперативними діями було встановлено, що у господарчій споруді вибухнула граната РГН", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок вибуху 65-річний господар отримав осколкові поранення різного ступеня тяжкості та був госпіталізований до місцевої лікарні. Господарча споруда згоріла вщент.

"Попередньо поліцейськими встановлено, що чоловік намагався покінчити життя самогубством шляхом підриву гранати. З місця події вилучені речові докази, а також ще одна граната "Ф-1", - розповіли в поліції.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 15, ст. 115 КК України та ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Проводиться перевірка щодо встановлення причини, яка призвела до спроби самогубства та з'ясування обставин про те, звідки у господаря з'явились вибухонепезпечні предмети.

Нагадаємо, у Дніпрі затримали чоловіка, причетного до вибуху гранати, внаслідок якого поранені двоє людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП