na-luganschini-cholovik-pidirvav-granatu-v-primischenni-banku-i-zaginuv-na-mistsi

На Луганщині чоловік підірвав гранату в приміщенні банку і загинув на місці

 • 10086 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. На Луганщині чоловік підірвав гранату в приміщенні філії одного з банків, внаслідок чого він загинув на місці, а п’ятеро осіб були травмовані. Про це повідомила прес-служба поліції Луганської області, передає УНН.

За даними прес-служби відомства, в Старобільську на Луганщині о 16:30 у приміщенні філії одного з банків чоловік 1972 р.н. підірвав гранату. Внаслідок вибуху чоловік загинув на місці. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 5 цивільних осіб, з яких два – працівники банку, та 3 – місцеві мешканці, які знаходились в цей час у приміщенні банку.

Крім того, тілесні ушкодження отримав співробітник слідчо-оперативної групи Старобільського відділу поліції. Усі потерпілі наразі перебувають у лікарні, де отримують медичну допомогу.

На місце події виїжджали працівники ГУНП, Старобільського відділу поліції, представники прокуратури, СБУ, державної служби з надзвичайних ситуацій, працюють співробітники слідчо-оперативних груп ГУНП та Старобільського відділу поліції та спеціалісти вибухотехніки.

За попередньою інформацією лікарів, життю постраждалих громадян та працівника поліції нічого не загрожує.

Нагадаємо, у селищі Вовковинці Хмельницької області невідомий підірвав банкомат та викрав гроші.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП