na-luganschini-derzhavi-povernuto-zemelnu-dilyanku-vartistyu-ponad-3-8-mln-grn

На Луганщині державі повернуто земельну ділянку вартістю понад 3,8 млн грн

 • 8349 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. За втручання органів прокуратури Луганської області припинено незаконне користування земельною ділянкою площею майже 12 га вартістю 3,8 мільйона гривень,на якій розташовано дитячий оздоровчий заклад. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

Як зазначили у прес-службі, правоохоронці встановили, що фізична особа упродовж 2016-2018 років використовувала земельну ділянку, на якій розташовано недобудований дитячий оздоровчий заклад, не здійснюючи орендну плату, що призвело до збитків бюджету Кремінської міської ради.

"Діючи на захист інтересів держави, прокуратура звернулась до суду з вимогою зобов’язати фізичну особу повернути державі, в особі органу місцевого самоврядування, зазначену земельну ділянку", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що на сьогодні рішенням Кремінського районного суду Луганської області, який у повному обсязі підтримав позицію прокуратури, договір оренди земельної ділянки припинено та зобов’язано фізичну особу повернути спірну ділянку Кремінській районній державній адміністрації.

Раніше УНН повідомляв, що столичній громаді повернули земельні ділянки вартістю 37 мільйонів гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП