na-luganschini-evakuyuvali-mayzhe-12-5-tis-lyudey

На Луганщині евакуювали майже 12,5 тис. людей

 • 76494 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Трьома гуманітарними коридорами з Луганщини евакуйовані майже 12,5 тисяч людей. За вчора вдалося врятувати 670 осіб. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

«Гуманітарним коридором, попри усі намагання «асвабадітєлєй» зірвати евакуацію, учора вдалося врятувати ще 670 мешканців Луганської області. Найскладніше було вивозити людей з Попасної та Рубіжного, адже тут бойові дії не припинялись», - повідомив Гайдай.

За його словами, рятуючи земляків, керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатов отримав контузію.

«Ціною надзусиль політичне керівництво держави домовляється із рашистами про «режими тиші», адже життя кожного українця безцінне. Загалом трьома гуманітарними коридорами з Луганщини нам вдалось вивезти майже 12,5 тисяч мирних мешканців», - написав Гайдай.

Нагадаємо

19 березня повідомлялося, що гуманітарними коридорами евакуйовано 6 623 людини.

Додамо

Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook повідомив, що в окупованих Донецькій та Луганській областях окупанти оголосили мобілізацію чоловіків до 65 років.

Українські Національні Новини

Суспільство