na-luganschini-likviduvali-kanal-nezakonnoyi-migratsiyi-iz-rosiyi

На Луганщині ліквідували канал незаконної міграції із Росії

 • 5682 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Четверо громадян Шрі-Ланки через укрїнський кордон мали намір нелегально дістатися країн ЄС, використовуючи послуги "кримінальних елементів". Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, передає УНН.

Прикордонники Східного регіонального управління Держприкордонслужби продовжують протидіяти незаконній міграції з Росії в Україну з країн-постачальників незаконних мігрантів – громадян Пакистану, Індії, Шрі-Ланки, В’єтнаму та Ірану.

Так, 4 липня на території Троїцького району Луганської області, прикордонники затримали двох громадян України, які автомобілем здійснювали доставку нелегальних мігрантів від державного кордону.

Четверо громадян Шрі-Ланки, які, згідно наявних у них паспортних документів їхали з Росії, мали намір дістатися країн ЄС, використовуючи послуги "кримінальних елементів" на території України.

Пособника буде притягнуто до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 332 Кримінального Кодексу України (Незаконне переправлення осіб через кордон).

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу іншим встановленим членам злочинної групи. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України викрили та блокували у Львівській області механізм нелегальної міграції іноземців до європейських країн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП