na-luganschini-ne-odin-i-ne-dva-mariupoli-golova-ova

На Луганщині не один і не два "Маріуполі" – голова ОВА

 • 101205 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. На Луганщині є міста, які за рівнем руйнувань можна порівняти з Маріуполем. Зараз росіяни рівняють із землею Сєвєродонецьк і Лисичанськ. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"(Окупанти – ред.) руйнують все повністю, тобто в них така стандартна тактика випаленої землі. В нас на Луганщині своїх таких міст, які подібні на Маріуполь вже не одне й не два. Можна сказати, що Щастя на 90% зруйноване місто і воно було зруйноване ще до Маріуполя. Попасна зруйнована на 80%, Рубіжне зруйноване. Зараз руйнують Сєвєродонецьк і паралельно руйнують Лисичанськ", - розповів Гайдай.

Деталі

За його словами, Лисичанськ знаходиться, так би мовити на горі, це стратегічна висота і звідти набагато легше буде захищатися, можна набагато довше тримати лінію оборони, тому росіяни зосередили зараз величезну частину обстрілів на Лисичанську.

"Але не так, як вони кажуть, що руйнують військові об'єкти, а вони руйнують все повністю:житлові будинки, центри гуманітарних допомог. Лише за 5 червня було понад 30 "прильотів" у будинок де був гуманітарний штаб", - сказав Гайдай.

Доповнення

Угруповання Об’єднаних сил у своєму Facebook повідомили, що окупанти обстріляли більше 20 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях та вбили 7 мирних жителів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині не один і не два "Маріуполі" – голова ОВА

     • 101205 переглядiв

    Зелена картка - перша необхідність при перетині кордону

     • 216619 переглядiв

    У Маріуполі рашисти захопили відділення Укрпошти

     • 132946 переглядiв

    На боці України воює приблизно 1500 білорусів – Тихановська

     • 197684 переглядiв

    у рф знову "хлопки": у Курській області заявили про "обстріл"

     • 181508 переглядiв