na-luganschini-vzhe-tri-dni-bez-vodi-zalishayutsya-80-tisyach-zhiteliv

На Луганщині вже три дні без води залишаються 80 тисяч жителів

 • 10951 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Внаслідок відключення від електропостачання 3 насосних станцій Лисичанське комунальне спеціалізоване підприємство (ЛКСП) “Лисичанськводоканал” без води третій день залишаються приблизно 80 тисяч жителів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

“18 жовтня у м. Лисичанськ у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, відключено від електропостачання 3 насосні станції ЛКСП „Лисичанськводоканал“ („ГТВ“, „Білогорівська“ та „Боровська“)”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок відключення без централізованого водопостачання “залишились центральна, південна частини м. Лисичанськ, м. Привілля та м. Новодружеськ, всього близько 80 тис. мешканців”, — повідомили рятувальники.

Протягом доби 20 жовтня підрозділами ДСНС населенню та на об’єкти інфраструктури підвезено 167,5 м3 технічної води (з початку робіт 307,5 м3 технічної води).

Раніше, 16 жовтня, у ТОВ “Луганське енергетичне об’єднання” попереджали, що “Лисичанськводоканал” знову знеструмлять через борги. Аналогічна ситуація з цим спеціалізованим комунальним підприємством була у серпні. Тоді без води також залишились 80 тисяч мешканців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП