na-luganschini-vzyalisya-za-problemu-pidtoplennya-shakht

На Луганщині взялися за проблему підтоплення шахт

 • 15995 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. У Луганській області створена комісія, яка перевірятиме виконання невідкладних робіт із запобігання техногенних аварій у зв'язку із затопленням шахт ВП "Шахта "Золоте" та ДП "Первомайськвугілля". Про це повідомив в.о. керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Ми робимо все можливе, щоб запобігти підтопленню шахт ДП "Первомайськвугілля". Це наша принципова позиція - зберегти вугільну галузь області. Створив комісію, яка займатиметься виключно цим питанням. Вона вже почала працювати. Також звернувся до Міністерства енергетики та вугільної промисловості щодо ситуації, що виникла в зв’язку зі знеструмленням вугільних підприємств області. Дійсно, ситуація на цьому етапі далека від ідеальної. Але ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти контроль", - написав Сергій Філь.

Нагадаємо, на Донбасі державні шахти відключили від електропостачання.

Як повідомляв УНН, у Міністерстві енергетики і вугільної промисловості почав роботу надзвичайний штаб з врегулювання ситуації із заборгованістю на державних шахтах

Українські Національні Новини

Економіка